ÇOCUK İHMAL VE İSTİSMAR KONULU EĞİTİM
03 Mart 2020

HASTANEMİZDE ÇOCUK İHMAL VE İSTİSMAR KONULU EĞİTİM TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

21 Aralık 2018 günü hastanemiz Eğitim Salonunda gerçekleşen Çocuk İhmal ve İstismarı Konulu eğitim toplantısına; Etimesgut Kaymakamı İzzettin SEVGİLİ, Hastanemiz Başhekimi Opr. Dr. Osman ACAR, Etimesgut Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Ahmet ÖZKAN, Etimesgut ADSM Başhekimi Dt. Cimşit DEMİR’in yanı sıra hastane personellerimiz ile birlikte Etimesgut İlçe Jandarma Komutanlığı, Etimesgut İlçe Emniyet Müdürlüğü, Batı Adliyesi Denetimli Serbestlik Müdürlüğü, İlçe Sağlık Müdürlüğü, Etimesgut Rehberlik Araştırma Merkezi Müdürlüğü, Ankara Halk Sağlığı Kurumu ve Yenimahalle EAH. Çocuk İzlem Merkezinden eğitim için katılımlar gerçekleşti.

Toplantının açılış konuşmasını yapan başhekimimiz Opr. Dr. Osman ACAR “Çocuklarımız bizim geleceğimizdir. Onların daha güvenli ve sağlıklı yarınlara sahip olabilmesi için emek vermek ve çabalamak bizleri mutlu ediyor. Emeği geçen herkese tekrar teşekkürlerimi sunuyorum.” diyerek konuşmasını sonlandırmıştır.

Programda, farklı kurumlardan katılan eğitimciler, Çocuk İhmal ve İstismarı konusunda önemli bilgiler paylaştılar.

Eğitim Toplantısı, katılımcıların Çocuk İhmal ve İstismarı ile ilgili merak ettikleri soruların yanıtlanması ve son olarak katılımcılarla hatıra fotoğrafı çektirilmesi ile sonlandı.