PALYATİF BAKIM SERVİSİ MORAL ZİYARETİ
04 Aralık 2019

Palyatif Bakım; hasta ve hasta yakınlarına; fiziksel, psikososyal ve ruhsal destek verilerek yaşam kalitesini arttırmayı kapsayan bir bakım sürecidir.

Bu anlamda da; Etimegut Şehit Sait Ertürk Devlet Hastanesi Palyatif Bakım Servisinde hasta ve yakınlarına ayrılmış alanda her gün rutin olarak düzenlenen çay saati etkinliğinde onlara bugün Hastane Başhekimimiz Op. Dr. Osman ACAR ve hastanemiz idarecileri de katıldı. Hasta ve hasta yakınları ile birlikte çay içerek onlarla sohbet eden Başhekim ACAR’ın ziyareti hasta ve yakınlarına moral oldu.

Palyatif Bakım Servisinde; hasta ve hasta yakınlarının hastane süreçlerinde motivasyonlarının artması, kendilerini evlerinde gibi hissetmeleri ve ihtiyaçlarını giderebilmeleri adına çamaşır makinesi, kurutma makinesi, fırın gibi ev gereçlerinin yer aldığı, mutfak gibi de kullanabildikleri onlara ayrılmış bir alan mevcuttur.