AFET VE ACİL DURUM YÖNETİMİ EĞİTİMİ
22 Kasım 2018

HASTANEMİZDE “AFET VE ACİL DURUM YÖNETİMİ” KONULU EĞİTİM SEMİNERİ DÜZENLENDİ.

Etimesgut Şehit Sait Ertürk Devlet Hastanesi Sivil Savunma Birimi koordinesinde 19 Kasım 2018 günü saat:10.00’da “Afet ve Acil Durum Yönetimi” konulu eğitim semineri düzenlenmiştir.

Hacettepe Üniversitesi Acil Tıp Anabilim Dalı Başkanlığı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mehmet Ali KARACA, Hacettepe Üniversitesi Hastaneleri İç Denetçisi Sabiha AKDENİZ GÜNAY, Etimesgut Şehit Sait Ertürk Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Osman ACAR ve çok sayıda hastane personelinin katılımıyla gerçekleştirilen seminerde “Afet ve Acil Durum Yönetimi” konusu ele alınmıştır.

Doç. Dr. Mehmet Ali KARACA, “Hastane Afet ve Acil Durum Planı”, “Afet ve Acil Durum Triyajı”, Sabiha AKDENİZ GÜNAY ise “Hastane Riskleri”, “Tahliye Planları” başlıkları altında Afet ve Acil Durum Yönetimi’ne yönelik eğitim vermiştir.

Seminer sonunda Hastane Başhekimi Op. Dr. Osman ACAR tarafından, katkılarından dolayı misafir eğitimcilere teşekkür edilmiştir.